link Dynamics 365 Finance & Operations
D365 F&O is een krachtig en compleet ERP systeem, die uw werkprocessen stroomlijnt en optimaliseert en u de kennis geeft om de juiste beslissingen te kunnen nemen.
link
link De wereld veranderd. Ga mee!
Met de komst van Cloud en zijn oplossingen verandert de kijk op automatisering. Wij helpen u mee te veranderen!
link
Solutionhouse skaber ideer
link Consultancy zit in ons bloed.
Ervaren consultants helpen u, maar dagen ook uit!
link
link Daag ons uit met uw probleem!
Oplossingen zijn zo uniek als de bedrijven die het bediend. De juiste oplossingen vinden is een uitdaging waar we van houden.
link

Business Intelligence bij SolutionHouse

Tevens beschikken we over gedegen kennis van Business Intelligence (BI) bij SolutionHouse. We kunnen uw bedrijf ondersteunen om volledig inzicht en overzicht te krijgen, gebruik makend van de data die reeds beschikbaar is, door middel van de juiste BI tools en technologiën. 

Samen met u zoeken we naar de juiste insteek; data vanuit een helikopterperspectief of juist vanuit de werkvloer; we staan klaar om samen met u uw inzichten te vergroten.

Iedereen kan profiteren van BI en een snelle implementatie met SolutionHouse als partner zorgt ervoor dat deze kennis ook in uw organisatie geworteld blijft.

link

Power Platform

We hebben diepgaande kennis van Power BI, dé tool van Microsoft als het om BI gaat. Maar Power BI is onderdeel van een krachtige Suite genaamd Power Platform.

Belangrijk onderdeel van deze Suite is Power Apps. Een krachtige tool waarmee Apps gemaakt kunnen worden. Apps die ondersteunend kunnen worden gemaakt aan uw huidige én toekomstige ERP systeem. Deze Apps draaien in de Cloud en kunnen prachtig aansluiten op functionaliteiten van het ERP.

Daarmee kan eenvoudig een brug worden geslagen tussen de oude en nieuwe ERP wereld: het is niet noodzakelijk om de ERP te vervangen om van de nieuwste technieken gebruik te maken. Microsoft Power Apps is een ideale brug tussen deze werelden.

 

 

link